Om oss

Hos oss på SMS-lån.nu kan du hitta riktigt bra snabblån från godkända långivare. Här har du möjlighet att själv bestämma vilka kriterier som gäller och kan därefter snabbt sålla ut de lån som intresserar dig mest. Vi jobbar hårt för att se till att långivare och innehållet på sajten ständigt är uppdaterat, så att du alltid får tillgång till det senaste på lånemarknaden. SMS-lån.nu hjälper dig att jämföra lånen mot varandra så att du kan hitta ett snabblån/SMS-lån som passar dig så bra som möjligt.

Vi jämför snabblån

Sms-lån.nu LogoDet finns många anledningar till varför man bör jämföra ett lån innan man signerar ett lånelöfte. SMS-lån.nu ser till så att du kan göra ett klokare val när det kommer till att ansöka om ett snabblån och att du kan hitta en långivare som erbjuder en så bra ränta och villkor som möjligt. Sidan kan dock inte uppdateras per automatik, vilket betyder att informationen du hittar här endast kan ses som en indikation.

Partnerskap

SMS-lån.nu får en provision i samband med att ett lån har förmedlats till en låntagare via vår hemsida. Som låntagare behöver du inte betala något för detta och provisionen går vanligtvis till att försöka förbättra hemsidan och de tjänster som vi erbjuder. För att du ska få en så rättvis jämförelse som möjligt när du söker efter lån så utgår vi alltid från den totala kostnaden hos en långivare. Vi kan möjligtvis få mindre provision, men fokus ligger alltid på nöjdare, gladare kunder!

 

Kontakta oss

Bakom SMS-lån.nu står ett gäng med mycket kunskap och intresse för finans, lån och ekonomi. Genom att dela vår erfarenhet kan vi säkerställa så att du får tillgång till seriösa långivare med bra villkor.

Det finns ingen fråga som är för stor eller för liten och du är alltid välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret om det är något du funderar över. Vi är ständigt på jakt efter att bli bättre och tar även mer än gärna emot förbättringsförslag från våra kunder/användare.